Meer informatie
  • Verzending in BelgiĆ« en Nederland!
  • Voor 21.30 uur besteld, volgende dag in huis
  • Discreet en
    anoniem verzonden
  • Klantenservice
    Kijk voor meer informatie en als je vragen hebt op de contactpagina.
Aanbiedingen »

Ruilen en retourneren

Wat te doen bij retourneren
Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele ongeopende verpakking, retourneren.

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan Vibrator.be kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig maar ook IBAN en BIC/Swift nummer van uw eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Vibrator.be heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Afkoelperiode
U heeft een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. 

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.
Betaal veilig met: iDeal Paypal Mastercard Visa